Nyheder

Pressemeddelelse

25.05.2016
Lagerhotellet har igen fået en elitesmiley,
se http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=503654

2010, Hadsund Lagerhotel køber Ringvejen 6, hvor der ligeledes drives lagerhotel. endvidere udlejes separate lokaler til kontor mv. Der er ledige lejemål - så hvis interesseret kontakt Bent Roland, 41212720.


2009, Historie:
Hadsund Erhvervsbygninger A/S, overtager Hadsund Lagerhotel fra Echo Ejendom. Hadsund Lagerhotel får til huse i Alto-Bygningen, Aalborgvej 51, Hadsund, med indkørsel fra Plastvænget. Lagerhotellet vil i dagligdagen blive drevet under ledelse af John Børge Pedersen, med hjælp af kompetente medarbejdere. Hadsund Erhvervsbygninger håber med dette tiltag at kunne dække såvel eksterne som lokale virksomheders behov for professionel oplagring af gods, se www.hadsundlagerhotel.dk.

”Hadsund Erhvervsbygninger, Bent Roland Nielsen, udtaler:

Efter vi overtog Alto-bygningen i efteråret 2006 har vi efter mange henvendelser konstateret et ønske om at bruge Alto - bygningens fortrinlige faciliteter i form af lagerlokaler, højlager og sluser/ramper til lagerhotel, imidlertid var der i forvejen et velfungerende lagerhotel i byen, Hadsund Lagerhotel, hvorfor vi valgte at se tiden an. Nu har Echo Ejendom imidlertid ønsket at afhænde dette forretningsområde, og tilbudt Hadsund Erhvervsbygninger A/S at købe aktiviteten, hvilket vi er meget glade for. Vi håber meget, vi kommer til at udfylde et markedsbehov, således at investeringen kan blive en fornuftig forretning.

Med venlig hilsen

Bent Roland Nielsen
Hadsund Erhvervsbygninger A/S
Industrivej 1
9560 Hadsund
Mobil 4121 2720
E-mail